likeahappytime.blogg.se

Här dokumenteras livets upptåg och nertåg. Sambo med Magnus, mamma till karamell med hjärtfel (TGA, DORV, VSD och pacemaker), nybörjare inom LCHF och annat surr.

Morgonstund - bläh

Kategori: Vardagligheter

Här ligger vi vakna, jag och min blivande avkomma.

Jag vaknade prick 04:00, upp och rutinkissa, tillbaka till sängen - och här ligger jag nu. Wide awake. Tankar som snurrar kring diverse saker...

Gårdagen...
Manges (och Fridas) barndomsvän Patrik med sambo kom förbi. De bor i Eskilstuna men semestrar hos släkt i Lule. Det var första gången jag träffade dem och det var superkul. Frida + Svenne + avkomma var också här och vi grillade och hade tur med vädret. En av sommarens bästa kvällar!

Övermorgondagen...
Mamma, syster och systerdotter kommer upp! Vädergudarna är emot oss och förutspår regn. Jag har lagt in en protest. Så vi hoppas på det bästa. 😳 Det ska iaf bli supermysigt att tanka lite energi från dem i dessa trött-gravid-tider.

Förrgårdagen...
Umeå, ultraljud och inte resultatet vi hoppats på. Korsande artärer osv. Tydligen har pulmonalis flörtat in sig med vsd:n och skapat nåt DORV-liknande. Eller DOLV kanske. Många nya begrepp och funktioner kring hjärtan har vi lärt oss detta halvåret.

Summa summarum: loopar och bilder har skickats till barnkardiologerna i Gbg och där ska det beslutas om vi föder bönan där eller om vi kan föda i Umeå och åka ner till götet efter det. Oavsett behöver de tätas till i lillhjärtat och det är ju såklart hur läskigt som helst. Men vi har de bästa läkarna som finns och i Gbg finns det ännu fler. Så vi tar en dag i taget. 31+5 idag och 57 dagar kvar. Älsklingsungen!