likeahappytime.blogg.se

Här dokumenteras livets upptåg och nertåg. Sambo med Magnus, mamma till karamell med hjärtfel (TGA, DORV, VSD och pacemaker), nybörjare inom LCHF och annat surr.

Snappy new year...

Kategori: Vardagligheter

Mätt. Jag känner mig så himla mätt. På det mesta. God mat, kärlek (asså - that's not a bad thing), umgänge med fina vänner, gulliga ungar, shopping, mobilspel etc. Men som sagt, det är inte dåligt - jag känner mig bara fylld och mättad.
 
Det bästa: Magnus och jag bytte ringar i all hemliget på nyårsafton, instängda i barnrum med två finklädda gossar som vittnen. Sen la vi ut en status om det på fb och taggade in vårat nyårssällskap i inlägget. Så gick vi ut och låstades som ingenting. Väntade på att någon skulle kolla telefonen och brista ut i grattisrop. Väntade. Väntade. Väntade. Till slut, när vi skulle skåla första gången för kvällen var jag tvungen att skälla ut samtliga för att dom var så lata och inte kollade telefonerna. Sen fick vi våra välförtjänta kramar och hurrarop. Puh.
 
Nu har vi skickat iväg Ö-vikvännerna till sig och Torpgärdanvännerna till sig. Jag ska sätta igång och göra lasagnen som aldrig hände igår och sen iväg på bio med en kompis och våra svärmödrar. Sen blir det soffläge. I 36 timmar. Jag har önskat filmmaraton och thaimat. And so it shall be! Over and out.